Magyar válogatott

Senki ne számítson könnyű mérkőzésre - Varga József

A magyar válogatott hétfő délelőtt elutazott Kisinyov városába, ahol kedd este Európa-bajnoki selejtezőt vív a moldáv csapattal. Ha a magyar csapat nem nyeri meg a találkozót gyakorlatilag elszállnak a továbbjutási reményei, de Varga József szerint, ha újra mindent kiadnak magukból, megszerezhető a három pont.

Varga József, a magyar válogatott labdarúgója, a Svédország elleni Eb-selejtező mérkőzés előtt.A pénteki Svédország ellen aratott győzelem után természetesen hatalmas az érdeklődés a magyar válogatott kedd esti fellépése iránt, Egervári Sándor együttese ugyanis egy győzelemmel az utolsó forduló előtt is versenyben maradna a továbbjutást érő második hely megszerzéséért. Varga József, a DVSC-TEVA védekező középpályása szerint sok szurkoló a svéd-győzelem után már kész tényként kezeli a moldáv csapat legyőzését, pedig véleménye szerint a keddi mérkőzés is nagyon kemény csatát ígér.

"Nyilván elfáradtunk a kilencven perc alatt, hiszen hajtottunk teljes erőből, ám a gárdában mindenki játszott már sok nemzetközi meccset, azaz nem lehetett szokatlan számunkra a tempó - fogalmazott a debreceni futballista a boon.hu-nak. "Nem kérdés, hogy kedden is nyernünk kell, akkor ér igazán valamit a pénteki siker. A svédek legyőzésével magasra tettük a mércét, mindenki elvárja tőlünk, hogy Moldovában is nyerjünk. Ez a célunk, de óva intenék mindenkit attól, hogy könnyű meccsre számítson. Harcolni kell kifulladásig, csak akkor szerezhetjük meg a három pontot" - árulta el a siker receptjét a Varga József.