NB I

Horváth András elnézést kért a Haladás-szurkolóktól

A középpályás azt javasolta, felejtsék el a 2009-ben történteket, egy a céljuk a drukkerekkel: minél elõbbre kell végeznie a csapatnak.

Horváth AndHalirás az átigazolási időszak lejárta előtt visszatért Szombathelyre, és immár a Haladás labdarúgójána vallhatja magát. A drukkerek egy része azonban nem fogadta a futballistát kitörő örömmel ugyanis a 2009-es Haladás-ZTE Magyar Kupa mérkõzésen az akkoriban zalai színekben futballozó játékos gólja után kimutatott a szurkolóknak.
Horváth András ezért elnézést kért a megbántott Hali-szurkolóktól, igaz õ úgy emlékszik, a gól után senkinek sem mutogatott.

"Az ominózus meccsen - talán szerénytelenség nélkül mondhatom - nagyon nagy gólt rúgtam, ráadásul bal lábbal szereztem a találatot és miután tudvalévõ, hogy a másik az erõsebb lábam, így érthetõ, tényleg roppant boldog voltam - mondta a középpályás. - Emellett abban az idõszakban nem volt stabil helyem a ZTE-ben - ezért is örültem a gólnak. Ugyanakkor a különbözõ videómegosztó,- és focival foglalkozó portálokon vissza lehet nézni, a gól után nem mutogattam, már csak azért sem, mert társaim örömükben hamar földre vittek. Ezt követõen a szombathelyi szurkolók kígyót-békát kabáltak rám, ami szívük joga, hiszen mindenki azt ordibál a lelátón, ami jólesik. A második félidõben Kocsárdi Gergelyt lecserélte edzõnk - tõle én vettem át a kapitányi karszalagot. Nem emlékszem pontosan, hogy mi történt, de akkor lehetett afférom a Haladás-drukkerekkel. Akárhogy is történt, elnézést kérek mindenkitõl akit akkor megbántottam, tényleg nagyon sajnálom a történteket. Mégegyszer: elnézést. Azt javaslom, felejtsük el az akkor történteket, a Haladás játékosa vagyok, egy a célunk a drukkerekkel: minél elõbbre kell végeznie a csapatnak. Rajtam biztos nem múlik, az esélyt megkaptam, igyekszem élni vele. Azt mindenesetre megígérhetem, hogy kettõzött erõvel küzdök Haladás-mezben.