EURO 2012

Capello szerint Carrollnak erőnléti gondjai vannak

Az angol válogatottat irányító olasz szakember elmondta, mivel Andy Carroll a Liverpool előző meccsén sem kapott szerepet, ő sem nevezte Bulgária ellen.

Fabio Capello nem adott bizalmat Carrolnak - Fotó:AFP

Az angol válogatott magabiztosan, 3-0-ra verte idegenben a Lothar Mätthaus vezette bulgárokat. A pénteken lejátszott Eb-selejtezőn nem kapott szerepet Andy Carroll, a Liverpool támadója, akit Fabio Capello szövetségi kapitány még a kispadra sem nevezett. A Vörösök támadóját, aki Ghána ellen márciusban lőtte az első gólját a nemzeti csapatban, figyelmeztette az olasz szakember: vissza kell nyernie formáját, különben nem fog lehetőséget kapni a válogatottban.

„Újra jó formába kell lendülnie. Bulgária ellen 25 játékost hívtam be a keretbe, akik közül a 11 legjobb formában lévőt neveztem a kezdőbe. Andy a Liverpool utolsó meccsén sem kapott szerepet, feltehetőleg nincs topformában. Meccseket kell játszania, még csak a szezon elején járunk. Néhány játékos már most remek formában van és rengeteget fut. Amennyiben azok a játékosok, mint Andy újra visszanyerik az erőnlétüket, újra fontos tagjai lehetnek a csapatnak” - fogalmazott az angol válogatott kapitánya.