Átigazolás

Apja szerint Neymar 2012 áprilisáig biztosan nem vált csapatot

Neymar édesapja és egy ben menedzsere egy olasz rádióállomásnak nyilatkozott arról, hogy fia nem fog csapatot váltani a következő téli átigazolási szezonban, mert 2012 áprilisában ott szeretne lenni jelenlegi klubja, a Santos centenáriumi ünnepségein.

"Neymar részt szeretne venni a Santosszal a klubvilágbajnokságon, és egészen a klub centenáriumáig maradni is akar" - mondta a csatár édesapja, akinek szavai szerint a fia nem fog sehova eligazolni az előttünk álló télen, mivel az ünnepségekre 2012 áprilisában kerül sor.

Neymar a Santos edzésén 2011 májusában

Neymart a Real Madrid és a Barcelona is csábítja, és mindkét csapattal kapcsolatban felvetődött már, hogy aláírt velük egy előszerződést, és csak idő kérdése, hogy mikor költözik Spanyolországba. Ezzel az édesapja is egyetért, de szerinte csak később kerül majd rá sor.

"Ezen a nyáron a klub sem akarta eladni, és ő sem akart váltani. A jövőben lesz még ideje a spanyoloknál játszani. Minden labdarúgó számára álom, hogy ilyen kluboknál játszhasson, de ő most tiszteletben szeretné tartani a szerződését. Amikor azonban eljön az ideje, elmegy majd, és történelmet ír valahol" - mondta magabiztosan az édesapa.