Anglia

A korábbi kapitány szerint veszélyben Ferdinand helye a válogatottban

Terry Venables, a Barcelona, a Tottenham és a Middlesbrough korábbi edzője, az angol labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya szerint a Manchester United középhátvédje, Rio Ferdinand rövid időn belül a nemzeti csapaton kívül találhatja magát.

Rio Ferdinand a Manchester Unitedben

Venables arra reagált a The Sunban vezetett rovatában, hogy egyesek szerint Frank Lampardnak, a Chelsea középpályásának már nem nagyon van helye a válogatottban.

"Rio Ferdinand az, akinek komolyan aggódnia a kell a válogatottbeli jövőjéért. Elvesztette a csapatkapitányi karszalagot, és Bulgária ellen sem lehetett ott, mivel a West Bromwich elleni bajnokin húzódást szenvedett. Nem ez az első, hogy sérülés miatt nem lehet ott a nemzeti csapatban, de nekem először jutott eszembe, hogy vajon visszakerül-e az együttesbe, ha felépül. Korábban bármikor került ki a keretből, mindig egyenes volt az útja visszafelé, de ezúttal lehet, hogy nem így lesz. Gary Cahill, Chris Smalling, de mindenekelőtt Phil Jones fejlődése miatt már nem biztos, hogy neki is jut hely" -  írta a szakember, aki 1994-96 között volt a válogatott szövetségi kapitánya.