Átigazolás

A Santos elnöke tagadja a Barcelonával kötött előszerződést

megosztom

A Santos elnöke, Luis Navaro tagadta, hogy Neymar egy előre megbeszélt átigazolás keretében két éven belül csatlakozna a Barcelonához.

A Santos elnöke tagadja a Barcelonával kötött előszerződést

Követhetetlenné vált a Santos 19 éves titánjának, Neymarnak az átigazolási hercehurcája. Úgy tudni, a Real Madrid és Barcelona fut versenyt a kegyeiért, de a brazil klub egyre-másra cáfolja a távozásáról szóló pletykákat. Legutóbb az elnök elszögezte, hogy nem kötöttek előszerződést a katalánokkal, miután az Estadao című brazil újság szombaton a két egyesület megállapodását kürtölte világgá, a jelentés szerint a Barcában 2013 januárjától játszana Neymar.

"Semmit sem írtam alá - mondta Navaro az ESPN-nek. - Ez a téma már nem aktuális. Persze mindig vannak érdeklődők, de a 60 millió eurós ajánlat nem érkezett, és kétlem, hogy valaha is fog."

Az elnök ugyanankor azt is elmondta, hogy nem akarják mindenáron megtartani a csatárt. "Ha távozni akar, akkor ennek nincs akadálya, természetesen a Santos feltételeinek érvényesüléésvel. De ha maradni akar, akkor mhosszú távra szeretnénk őt megtartani. Ha ajánlat érkezik érte, én leszek az első, aki tájékoztatja őt erről, de erről most nincs szó."

megosztom