EURO 2012

A töretlen győzni akarás sikerre vezetett - Egervári Sándor

Egervári Sándor szövetségi kapitány elégedetten értékelte a magyar válogatott teljesítményét a Svédország elleni Eb-selejtezőn aratott 2-1-es bravúrgyőzelmet követően.

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai örülnek a Svédország elleni Eb-selejtezően aratott 2-1-es győzelmet követően
"Komoly szakmai értékelésbe még nem kezdenék, inkább az érzelmi dolgok dominálnak most bennem. Nagyszerű volt látni ezt a csapatot, amiért fáradtan is képes volt a győzelemre játszani, és végül meg is nyerte a mérkőzést. Az utolsó 10 percben akadt 2-3 gólszerzési lehetőségünk, amelyek közül az egyiket  sikerült értékesítenünk. Időnként fiziakailag erőn felül teljesítettünk és ennek eredménye volt, hogy egy nagyon masszív csapatot sikerült legyőznünk" -
értékelt boldogan Egervári Sándor szövetségi kapitány.

"Az egyenlítő gól után bevallom, nehéz 30 percre számítottam, ekkor meg is torpant a csapat, a svédek fölénk tudtak kerekedni. Szerencsére ezt a csapatot rengeteg nyerő típusú játékos alkotja, és az ő általuk képviselt hozzáállás, a töretlen győzni akarás sikerhez vezetett. Sokszor elmondjuk, hogy a 12. játékos a közönség lehet, ez így volt ma is, nagyszerű publikumunk volt a mai este, óriási buzdítást kaptunk, rendkívül jó érzés volt ma magyarnak lenni" - zárta mondanivalóját a kapitány.

A Magyarország-Svédország (2-1) Eb-selejtező-mérkőzés összefoglalója