Átigazolás

A Porto bosszúból nem adta Pereirát a Chelsea-nek?

A Chelsea új menedzsere, André Villas-Boas szerette volna megszerezni előző csapatától, a Portótól Álvaro Pereirát, azonban az uruguayi hátvéd végül maradt a portugáloknál. Sajtóhírek szerint a Sárkányok az Anderlechttől csak néhány hete megvett Lukakut kérték cserébe a védőért, ügynöke szerint azonban a Porto csak simán bosszút állt a Chelsea-n, amiért utóbbi "leigazolta" vezetőedzőjüket.

A portugál A Bola szerint a Porto az Atlético Madridnak eladott Falcaót szerette volna pótolni Lukakuval, akit a Chelsea az Anderlechttől vásárolt meg. Az angolok azonban nem akartak megválni a csatártól, így állítólag nem sok esély volt arra, hogy Pereiráról megegyezzenek.

A hátvéd menedzsere szerint azonban a portugálok csak simán bosszút álltak azért, mert André Villas-Boas elhagyta őket a Chelsea kedvéért.

"Amikor az egyik fél egyáltalán nem akar tárgyalni, akkor nincs mit tenni. Azt hiszem, a Porto arra használta Álvaro Pereirát, hogy bosszút álljanak azért, mert Villas-Boas az angol klubhoz ment" - mondta Alejandro Savichara.