Férfi vízilabda

Nekem nem fájt Kásás hiánya, inkább a szurkolóknak - Kemény Dénes

A szövetségi kapitány úgy gondolja, London szempontjából pozitív volt a sanghaji vb, élmények szempontjából lehetne pozitívabb.

Kemény Dénes már Londonra készül - Fotó: telesport.hu

Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. A kapitány a sanghaji világbajnokságon elért negyedik helyről, és Kásás Tamásról is beszélt.

„Amikor ötödször nem tudtam azzal a bakkal találkozni, akit kinéztem magamnak, vagy amikor a Balatonon negyedik alkalommal hiába vittem kukoricát, és kapásom se volt, akkor nem foglalkoztam a sanghaji vb-vel. Hétfőtől elkezdtem dolgozni, megnéztem az elődöntőt és a bronzmeccset. London szempontjából pozitív a vb, élmények szempontjából lehetne pozitívabb. A világbajnokság utolsó négy mérkőzése egygólos volt, nagy különbség ezek között a csapatok között nincs. Annak örülök, hogy az előző évek eredményei alapján esélytelenül vágtunk neki a szerbek elleni csatának, és egálban voltunk velük. Kásás Tamás egy nagyon jó játékos, nem véletlenül volt kerettag. Nekem nem fájt a hiánya, talán erősebbek lettünk volna vele, inkább a szurkolóknak hiányzott” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok kapitány.