Férfi kézilabda

Mindenki nagyon várja a bajnoki rajtot - Vadkerti Attila

A Pick Szeged csapatkapitánya szerint jól sikerült a felkészülés, reméli, népes publikum előtt léphetnek pályára a Gyöngyös ellen.

A Pick Szeged szombaton az újszegedi sportcsarnokban a Gyöngyös együttesét fogadja a férfi kézilabda NB I nyitófordulójában. Vadkerti Attila szerint jól sikerült az együttes felkészülése.

"A hét eddig a ráhangolódásról szólt. Kedd délelőtt fizikai felkészítésen vettünk részt, délután fürdés és gyúrás szerepelt a programban - mondta a Pick hivatalos honlapjának Vadkerti. - Fárasztó időszakon voltunk túl, így jól jött a kétnapos pihenő is. Mindenki nagyon várja a bajnoki rajtot, az újonc, megerősödött Gyöngyös ellen kötelező a győzelem megszerzése. Nagyon bízunk benne, hogy a nézők is szép számmal jönnek el a meccsre, népes publikum előtt léphetünk pályára. Rajtunk is érződik ez, egyre többet beszélünk a Gyöngyös elleni találkozóról."

A szegedi együttes csapatkapitánya szerint hasznos volt a Kanizsa-kupa, amin nemrég részt vett az együttes.

"Szerda délelőtt fakultatív edzés szerepel a programban, délután videózás, majd edzés következik, teljes energiával az első meccsre kezdünk koncentrálni. Kanizsa-kupa? Úgy gondolom, hogy két egyforma erejű csapat játszotta a döntőt, amelyből most a Celje került ki győztesen. Ha holnap játszanánk le a finálét, akkor lehet, hogy mi nyernénk két góllal. A lényeg a játékon volt, tisztában vagyunk vele, hogy min kell még javítanunk, éppen ezért volt jó, hogy ilyen erős tornán vehettünk részt" - tette hozzá a 29 éves szélső.