Győr

Ha folyamatosan jól játszom, akkor Sanyi bácsi meghív a válogatottba - Völgyi

A Győri ETO remek formában játszó védője gondolt már a válogatottra, a társai sokszor emlegették, hogy hamarosan jön majd a meghívó a szövetségi kapitánytól.

Völgyi Dániel remek formába lendült - Fotó:kisalfold.hu

A Győri ETO védője, Völgyi Dániel remek formában futballozik. A ballábas játékos az elmúlt két fordulóban három gólt szerzett az NB I-ben, így nem csoda, hogy sokan dicsérik remek teljesítménye miatt.

„Nem szeretnék elszállni, végzem a munkám, hiszen nekem az elsődleges feladatom, hogy amit védekezésben kér tőlem Csertői Aurél vezetőedző, azt végrehajtsam. Jó dolog kapuba találni, a góljaim pluszenergiát adnak. Gondoltam már a válogatottra, a társaim sokszor emlegették, hogy hamarosan jön majd a meghívó Egervári Sándor szövetségi kapitánytól. Persze célom, álmom, hogy a felnőtt válogatottban is bemutatkozzam. Tudom, ahhoz, hogy ott legyek a legjobbak között, nem elég még a két meccsen rúgott három gólom. Ha folyamatosan jól játszom, akkor Sanyi bácsi biztos, hogy meghív a keretbe” – mondta a 24 éves futballista a delmagyar.hu-nak.

Természetesen Völgyi csapata eddigi hibátlan szerepléséről is beszélt. „ Még csak hét fordulón vagyunk túl, rengeteg meccs van hátra. Bárki életében előfordulhat egy-egy hullámvölgy, így kerülhetünk mi is ilyenbe, persze erre nem szeretnénk gondolni. A Debrecen, a bajnok Videoton lehet a legnagyobb riválisunk. Győrben az első három hely valamelyike a cél, ez pedig nemzetközi kupaszereplést jelentene” – tette hozzá a technikás védő.