Átigazolás

Az Arsenal 8 millió fontért vinné Maloudát

A The Sun értesülése szerint az Arsenal 8 millió fontos ajánlatot tett a Chelseanek a francia válogatott középpályásért, Florent Maloudáért.

Malouda erősítést jelentene az Arsenal számára
Malouda 2007 óta a Chelsea futballistája, a csapat akkori menedzsere, José Mourinho külön kérésére szerződtették a londoniak, ahol azóta 126 alkalommal lépett pályára. A 31 éves szélső az új edző, Andre Villa-Boas érkezésével azonban némileg a perifériára szorult, ezért Arséne Wenger mindent megtesz, hogy megszerezze honfitársát.

Az Arsenal a vasárnapi, Manchester United elleni történelmi zakó után aktivizálta magát a játékos piacon, az Ágyúsok jelen állás szerint 7 millió euróért leigazolják a BL-ből kizárt Fenerbachétól a brazil Andre Santost és ajánlatot tettek a Dortmundnak Mario Götzéért is. A The Sun információi szerint nem elképzelhetetlen Gary Cahill és Alex érkezése sem, de a hírek szerint a német válogatott Per Mertesacker is Wenger kiszemeltjei között van.

Az Arsenalt mindenesetre szorítja az idő, hiszen az átigazolási piac szerda éjfélkor bezárul, utána már nem lesz lehetőség megerősíteni a nyáron alaposan legyengült játékoskeretet.