Manchester City

Santa Cruz a Betishez, Weiss az Espanyolhoz került

Újra kölcsönadja két labdarúgóját a Premier Leauge-ben szenzációsan rajtoló Manchester City: a paraguayi Roque Santa Cruz és a szlovák Vladimir Weiss is Spanyolországban folytatja pályafutását.

Santa Cruz talán  Spanyolországban több szerencsével jár

A korábban a Bayern Münchennél is megforduló Santa Cruz a Primera Divisiónba idén feljutó Real Betis csapatához kerül - egy évig kölcsönben. A dél-amerikai csatár az elmúlt hónapokban egyre lejjebb csúszott a "ranglétrán", a télen érkező Edin Dzeko és a nyáron szerződtetett Sergio Agüero miatt távol került az első csapattól. A tavaszi szezont a Blackburn csapatánál töltötte, de sérülései miatt kevés lehetőséget kapott. A Betis kedd este sajtótájékoztató keretén belül mutatja be a 30 éves paraguayi támadót.

Roque Santa Cruzt követi Spanyolországba csapattársa, Vladimir Weiss is. A szlovák válogatott játékos szintén kikerült a "pikszisből", így a kisebbik barcelonai alakulathoz, az Espanyolhoz került - szintén kölcsönben. A világbajnokságot is megjárt szlovák szélső 2009-ben került a Cityhez, de 2010 óta folyamatosan kölcsönben szerepel - előbb a Boltonnál, majd a skót Rangerssznél töltött el néhány hónapot.