Lósport

Overdose Párizsra készül

A tervek szerint Overdose két párizsi futamon indulna a közeljövőben, de csak a jövő hét második felére derülhet ki, hogy a korábbira (szeptember 11., Qatar Prix du Petit Couvert, Group III., Longchamp) megfelelő formába tudják-e hozni.

Overdose, a magyar versenyló
A ló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán csütörtökön arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy lova a két hetes kihagyás után (amit az okozott, hogy vélhetően megrúgta az istálló falát) folytatja a munkákat. Továbbra is azt tervezik, hogy Overdose ott legyen mindkét párizsi futamon, de legkorábban csak a jövő hét második felére derülhet ki, hogy a korábbira (szeptember 11., Qatar Prix du Petit Couvert, Group III., Longchamp) megfelelő formába tudják-e hozni.

Overdose 13 veretlenül teljesített futam után tavaly csak hetedik lett a Goldene Peitschén, miután felépült súlyos sérüléséből, a savós patairha-gyulladásból. Idén Hoppegartenben nyert, majd a Haydock Parkban hetedik lett, a Royal Ascoton pedig már jó formát mutatva, a győztestől alig elmaradva végzett negyedikként.