Átigazolás

Lezárult Modric ügye - Redknapp

Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere szerint vége a Luka Modric-ügynek, a horvát középpályás pályára lép vasárnap a Manchester City ellen a Premier League 3. fordulójában, és marad a Spurs játékosa.

Redknapp szerint lezárult a Modric-ügy

A 25 éves horvát válogatottat a skót Hearts elleni Európa Liga-selejtezőn nem nevezték a keretbe, ezzel is tovább táplálva a Chelsea-be való távozásáról keringő pletykákat, miután a hétfői, Manchester United elleni bajnokin sem lépett pályára. A londoni Kékek a nyáron állítólag három ajánlatot is beterjesztettek Modricért, de úgy tűnik, a középpályás marad a White Hart Lane-en.

"Játszani fog vasárnap, ebben biztos vagyok. Volt egy találkozójuk (Danel Levy klubelnöknek és Modricnak - szerk.), Daniel ugyanazt mondta, amit eddig is, vagyis nem eladó. Nem volt könnyű elfogadnia, de mi szeretnénk, hogy maradjon, és ő továbbra is a mi futballistánk - mondta Redknapp. - Holnap és szombaton edzeni fog, és készen lesz arra, hogy játsszon vasárnap" - tett hozzá.

"Ha az asztalt verte volna, hogy távozni akar, akkor persze más lenne a helyzet, de ez távol áll a természetétől" - mondta még a menedzser, majd arra a kérdésre, hogy lezártnak tekinthető-e az ügy, ezt válaszolta: "Igen, azt hiszem, vége."