Átigazolás

Joey Barton Buzsáky Ákos csapattársa - hivatalos

Négyéves szerződést írt alá a Queens Park Rangers csapatánál Joey Barton, a Newcastle United - immár - korábbi középpályása. Ezzel ő a klub első új szerzeménye azóta, hogy malajziai üzletemberek többségi tulajdont szereztek az egyesületben.

Pillanatkép a Queens Park Rangers honlapjáról, amelyen Joey Barton, a klub új igazolása mutatja fel új mezét 2011 augusztusában

Barton négy évet töltött a Newcastle-nél, és most a QPR-nél is négyéves szerződést írt alá. Elmondása szerint tetszettek a klub és a menedzser, Neil Warnock tervei, amelyek szerint a következő szűk egy hétben még több új játékos érkezhet a londoni csapathoz.

"A főnök még két-három új játékost szeretne megszerezni, és a klubban rejlő potenciállal valamint az új tulajdonosok ambícióival együtt nagyon tetszett" - mondta a középpályás.

Neil Warnock is nagyon elégedetten nyilatkozott a szerződés aláírása után: "Joey azért jön ide, hogy megmutassa mire képes. Újra az angol válogatott tagja akar lenni. Nagyon lelkes. Biztos mondanak majd róla mindenfélét, de engem sem mindenki fogadott jól annak idején, úgyhogy emiatt nem aggódom. Joey győztes típus. Még a kapitányi karszalag nélkül is minden meccsen vezér a pályán" - mondta szakember.