Magyar válogatott

Hatezer jegy maradt még a svédek elleni meccsre

megosztom

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint bő egy héttel a szeptember 2-i magyar-svéd Európa-bajnoki selejtező előtt telt házra van kilátás a Puskás-stadionban.

A magyar válogatott kulcsfontosságú mérkőzése iránt jelentős az érdeklődés, ezt mutatja, hogy nyolc nappal a szeptember 2-i meccs előtt a jegyek nagy részét már megvásárolták, és csak kevesebb mint 6000 belépő áll rendelkezésre. A jegyekhez továbbra is országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu weboldalon lehet hozzájutni, egy személy legfeljebb négy belépőt vásárolhat.

A Magyar Labdarúgó Szövetség felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a találkozó előtt az Ifjúság úti kapun csak autóval lehet belépni a Puskás Ferenc Stadionba, és kizárólag azoknak, akik érvényes parkolójeggyel rendelkeznek. Gyalogos forgalom ezen a kapun nem lesz. Az autóval érkező vendégek csak a Stefánia út felől hajthatnak rá az Ifjúság útjára. A Kerepesi út felől behajtani tilos lesz érvényben!

A gyalog érkező VIP-, business- és a VII-VIII. szektorba szóló tiszteletjegyes vendégek az ún. Mosó kapun léphetnek be a Dózsa György úton. A "normál" jeggyel rendelkező szurkolók a Dózsa György úti és a Stefánia úti kapun közelíthetik meg a lelátókat. Továbbá kér mindenkit, hogy időben érkezzen a mérkőzés helyszínére, mivel telt ház várható, a beléptetés időbe telik (jegy és ruházat átvizsgálás), valamint a péntek esti csúcsforgalom is nehezíti a közlekedést!

megosztom