NB I

Tizennyolc éves szerb kapussal erősített a Videoton

Az FK Vojvodinától érkező hálóőr elmondta, örül, hogy a magyar bajnokcsapathoz került, az pedig nagyon megtisztelő számára, hogy Disztl Péter a kapusedzője.

Pajovic a legújabb szerzemény - Fotó: vidi.hu

Pajovics, 1993. július 30-án Zrenjaninban született. Előző csapata az FK Vojvodina volt, ahol két mérkőzésen az élvonalban is játszott, de főleg a tartalékcsapatban védett. A szerb U17-es, U18-as és U19-es válogatottnak is a tagja volt, ez utóbbi keretébe még most is rendszeresen meghívót kap a fiatal játékos.

"Viszonylag fiatalon, 6 évesen kezdtem el focizni, és mindig is kapus szerettem volna lenni. Példaképem Gianluigi Buffon, akit a világ legjobb kapusának tartok. Örülök, hogy a magyar bajnokcsapathoz kerültem, az pedig nagyon megtisztelő számomra, hogy Disztl Péter - a legendás Videoton kapusa - a kapusedzőm. Szeretném mindenképp megemlíteni két korábbi edzőm nevét, Slobodan Radovanovét és Zoran Vasziljevicsét. Előbbi a kapusedzőm volt, utóbbi pedig a Vojvodinánál a korosztályos edzőm. Mindkét mesternek nagyon sokat köszönhetek, azt hiszem, ha ők nincsenek, akkor nem lett volna belőlem profi labdarúgó" - nyilatkozta a vidi.hu-nak a fiatal kapus.