Közlemény

Mourinho bocsánatot kért, de csak a Real-szurkolóktól

José Mourinho a Real Madrid hivatalos honlapján megjelent közleményben cáfolta, hogy távozna a királyiaktól. A portugál szakember bocsánatot kért a Barcelona elleni Szuperkupa-visszavágón történtek miatt, de csak a madridi szurkolóktól.

Mourinho nem távozik - Fotó: AFP

Íme a hivatalos közlemény teljes szövege:

„Csak aki nem ismer, az gondolhatja, hogy most távozok a Real Madridtól. Úgy tűnik számomra, hogy sok embert csodálattal töltött el a Real Madrid futballjának minősége a felkészülés alatt, és számukra meglepő hír lenne, ha most elhagynám a klubot. Ez lehetetlen!

Fantasztikus elnököm van, aki nagyon intelligens, és nagy barátság fűz hozzá. Van egy általános igazgatóm, aki a nap huszonnégy órájában dolgozik, ezért hatalmas a motivációm, és az én Real Madrid iránti rajongásom nagyobb, mint néhány álmadridistáé. Nem távozom. Ez biztos. Teljesen biztos!

Szeretnék a Real Madrid szurkolóihoz szólni, hogy bocsánatot kérjek tőlük - de csakis tőlük- a viselkedésemért a legutóbbi mérkőzésen. Néhányan jobban alkalmazkodtak a futball képmutatásához, mint én. Elfedett arccal, a szájukat eltakarva teszik ezt és leginkább az öltözőfolyosón. Nem tanulok meg képmutató lenni. Nem is akarok az lenni. Ölelek mindenkit, és szerdán találkozunk a Santiago Bernabéu Stadionban."