Átigazolás

A Lille általános igazgatója szerint Hazard nem megy az Arsenalhoz

Bár néhány nappal ezelőtt felmerült, hogy Arséne Wenger Eden Hazardot igazolná le az Arsenalhoz a keddi bejelentés szerint bár biztosan távozó Samir Nasri helyére, a belga szélső klubjának, a Lille-nek általános igazgatója szerint a játékos marad Franciaországban.

Eden Hazard, a Lille belga szélsője lő kapura csapata Marseille elleni bajnoki mérkőzésén 2011 augusztusában

Immár biztos, hogy a csapatkapitány, Cesc Fabregas után az Arsenal másik kulcsjátékosa, Samir Nasri is elhagyja az Ágyúsokat, akik az eddigi mérkőzéseiken finoman szólva sem parádéztak a szezonban. A hétvégén a Liverpooltól úgy kaptak ki, hogy Nasri még ott volt a pályán, és már így sem volt meggyőző a játékuk. Arséne Wenger menedzser szerint nem kell pánikszerűen igazolniuk, de azért a hírek szerint el tudná képzelni Eden Hazardot Arsenal-mezben.

A belga játékoshoz azonban mostani klubjánál, a Lille-nél ragaszkodnak. Frederic Paquet általános igazgató szerint "Eden nem fog eligazolni ebben a szezonban. Tudjuk, hogy Európa néhány nagy klubja szeretné őt megszerezni, de mi nem akarjuk eladni. Ráadásul ő is jól érzi magát nálunk, ismeri a csapat jövőképét, és legalább még egy szezont maradni akar."