Premier League

Idegenben győzte le a Newcastle a Sunderlandet - videó

Hiába volt szinte az egész mérkőzésen több helyzete a Sunderlandnek, a Szarkák közül Taylor szabadrúgásból lőtt gólt, így elvitték a három pontot.

A Sunderland és a Newcastle játékosai küzdenek, miközben a labda Ryan Taylor szabadrúgása után a Sunderland kapujába hullik 2011 augusztusában

A Sunderland kezdte jobban a mérkőzést, de az első igazi nagy helyzet a Newcastle előtt adódott, amikor egy szöglet után a továbbfejelt labdát Barton bólintotta közvetlen közelről kapura. A bal kapufánál álló Larsson reflexmozdulattal kiütötte játékszert, azonban ezt a játékvezető és a partjelzője sem látta, így tanácskozás után szöglettel jöhettek a felháborodott vendégek.

Az első játékrész folytatásában is a hazaiak voltak fölényben, de vezetést nem tudtak szerezni, ahogy a második félidőben sem. Eredményes volt viszont Ryan Taylor a Newcastle-ből szabadrúgásból a 62. percben. (0-1)

Hiába játszott a meccs további részében is fölényben a Sunderland, Asamoah Gyan helyzetei kimaradtak, ráadásul Bardsley a hajrában a második sárgáját is begyűjtötte, így a Newcastle szerezte meg a három pontot az ezúttal egymás ellen játszó Arsenal és Liverpool ellen egyaránt döntetlent elérő csapatok közül.