DVSC

Mészáros Norbert a szülei előtt bizonyíthat Pápán

A DVSC-TEVA védője szerint nagyon nehéz találkozó vár rájuk szombaton, de nem lehet más céljuk, csak a három pont megszerzése.

dvscA DVSC védője, Mészáros Norbert számára a pápai mérkőzések mindig más jelentőséggel bírnak egy kicsit, hiszen ott született, és ott is kezdett el futballozni. Az eltiltásából nyáron visszatérő labdarúgó erről, és a hétvégi bajnoki esélyeiről is beszélt.

"A szülővárosomban játszunk, egy kicsit furcsa érzés mindig, de elég régen elkerültem már onnan, tehát túlzottan nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki. Abban mindenképpen más lesz, hogy most a szüleim is kint lesznek, főleg ilyenkor tudnak megnézni élőben – mondta a futballista a dvsc.hu-nak. – Nagyon nehéz meccs vár ránk, a Lombard Pápa eredményei mutatják, hogy erős ellenféllel találkozunk. A negyedik fordulóig veretlenek voltak az idei bajnokságban, a múlt hét végén, Diósgyőrben kaptak ki először. Nem csak az eredményük figyelemfelkeltő, hanem a mutatott játékuk is. Láttam több meccsüket, és eléggé meggyőző teljesítményt nyújtottak, vagyis nem lesz egyszerű, de nekünk nem is lehet más a célunk, minthogy megszerezzük a három pontot. Bízom a csapatban, ha minden úgy működik, ahogy az eddigi mérkőzéseken, akkor nem lehet gond."