Kajak-kenu vb

A világbajnokság képekben

  • Vásárhelyi Tamás

A futamokat és a magyar sikereket a televíziós nézők is láthatják, alábbi képösszeállításunkkal így a háttérbe igyekszünk betekintést nyújtani Szegedről.

A szegedi világbajnokságon már pénteken délelőtt is remek hangulat fogadta a versenyzőket, a mieink a vízen nyújtott teljesítménnyel szolgáltak rá a bíztatásra. Az alábbi képösszeállításban most azoknak próbáljuk meg közelebb hozni a vb-hangulatát, akik nem tudnak leutazni a vb-re.

1. A világbajnokság egyik fő kiszolgáló épülete méltó dekorációt kapott a rajtra, ahol a VIP és VVIP vendégek is a legjobb szögből követketik az eseményeket.

Így néz ki a VIP és VVIP épület feljárata Szegeden.

2. A világbajnokság egységes arculata a háttérben, a színfalak mögött is érződik, a "céges" autók is világbajnok dekorációt kaptak.

A vb-autók is csodás színekben villognak

3. A céltorony sohasem látszik a közvetítésekben, a szegedi monstrum így néz ki a vb ideje alatt.

A céltoorny a verseny egyik legfontosabb kiegészítő épülete

4. Akinek a hangját hallhatjuk közvetítés alatt... Az Eurosport riportere, Székely Dávid jókedvűen figyeli a pénteki előfutamokat. Minden magyar egység továbbjutott, így lesz kikért szurkolni, neki pedig kiért kiabálni...

Délelőtt még van idő mókázni, déltől jönnek a középdöntő futamok

5. Összesen 94 ország versenyzői vannak jelen Szegeden. Az indiai csapat tagjai szinte mindenhol feltűnnek a Maty-éri pályán.

A világ minden részéről jöttek versenyzők Szegedre

6. Az étkezés ebben a sportágban különösen fontos, tudják ezt a szegedi vb menüjét összeállítók is.

Változatos menü jár a világ legjobb kajak-kenusainak.