Debrecen

Október közepén térhet vissza Ferenczi

A DVSC-TEVA középpályása, Ferenczi János július közepén, a Branesti elleni edzőmeccsen részleges belső oldalszalag-szakadást szenvedett. Szerencsére nem kellett megműteni, október elején már visszatérhet a pályára.

"Egyre jobban érzem magam, Dankó Misivel (rehabilitációs edző) készülök két és fél hete – mondta a dvsc.hu-nak a 20 éves saját nevelésű játékos. - Kicsit fáradt vagyok, mert keményen dolgozunk, felső testre és természetesen lábra is edzünk. Fájdalmam szerencsére nincs, napról napra egyre jobb.  Augusztus 23-án megyek Székesfehérvárra, akkor leveszik a rögzítőt, majd kezdhetem a kocogást, futást, hogy egy kis izmot felszedjek a sérült lábamra is. Jó esetben október elején már játszhatok."
 
Ferenczi János az első fordulóban, a Vasas ellen debütált az élvonalban, másnap szenvedette el a sérülést. "Szerencsére megy a szekér, csak egy kicsit fáj, hogy nem játszhatok. Az utóbbi két hazai meccsen telt ház volt, és így még jobban vágytam arra, hogy a pályán legyek ilyen csodálatos hangulatban. A lelátón is jó érzés volt átélni, hogy ennyi ember szurkol a Lokinak, milyen jó lett volna akkor, ha játszhatok is? Nagyon szurkoltam a csapatnak, örülök a sikereknek."