Nemzetközi foci

A német válogatottban több a tehetség, mint a brazilban - Lúcio

  • MTI
megosztom

Egy héttel a németektől elszenvedett vereség után Lúcio, a brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy fogalmazott, hogy a vendéglátók alakulata tehetségekben fölébük nőtt.

Egy héttel a németektől elszenvedett vereség után Lúcio, a brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy fogalmazott, hogy a vendéglátók alakulata tehetségekben fölébük nőtt

Az újabban a figyelem középpontjába került 19 éves Neymar megítélésére vonatkozó kérdésre Lúcio így válaszolt a Sport Bildben megjelent interjúban: "Természetes, hogy egy ilyen játékost, mint amilyen ő, ennyire ünnepelnek. Ha hideg fejjel megy tovább, és képes lesz kezelni a média nyomását, szép pályát futhat be."
   
Az Internazionale 33 éves védője - aki korábban játszott a Bayer Leverkusen és a Bayern München csapatában is - ugyanakkor hozzátette: a német válogatottban jelenleg több tehetség futballozik, mint a brazilban.
   
"Az első, aki eszemben jut, Mario Götze, ő nagyon jól játszott, és gólt is szerzett ellenünk" - mondta, hozzátéve, hogy a 19 esztendős támadó középpályás mellett említhette volna a 20 éves csatárt, André Schürrlét is, aki szintén betalált a kapujukba.
   
A brazilok múlt szerdán 3-2-re kaptak ki a németektől, barátságos mérkőzésen Stuttgartban. A végeredményt Neymar állította be.

megosztom