Kosárlabda

Sopronból érkezik irányító Kecskemétre

  • MTI
megosztom

Egy évre a Kecskemét NB I-es férfi kosárlabdacsapatához igazolt az előző szezonban a Sopron csapatát erősítő amerikai irányító Thomas Kelly.

Pécs, Szolnok, Sopron, Kecskemét - Kelley "körbejárja" hazánkat A megállapodásról Stojan Ivkovic, a Kecskemét SE szakmai igazgatója számolt be szerdán az MTI-nek, hozzátéve, hogy az előző szezonban a Sopront erősítő amerikai játékoson kívül még két külföldi kosárlabdázó szerződtetését tervezi.

Kelly nem először játszik a horvát szakember csapatában, az irányító ugyanis korábban az Ivkovic által irányított kupagyőztes és bajnoki ezüstérmes pécsi gárdát erősítette.

A szakember több edzőmérkőzésen küldi majd pályára alakulatát a felkészülési időszakban. Az első találkozót jövő hétfőn Kecskeméten egy amerikai egyetemi csapattal játssza az elmúlt bajnoki idényben ötödik helyen végzett együttes.

"Nagyon örülök neki, hogy ismét a régi barátokkal játszhatok majd egy csapatban. Nagyon szép és eredményes éveket töltöttem Pécsen. Egy kupa arany és egy bajnoki döntő volt akkor a mérlegünk. Remélem, hogy valami hasonlót most is össze tudunk hozni "– nyilatkozta Thomas Kelley a kecskemetse.hu-nak.

megosztom