Ferencváros

Kubatov szerint Abdinak az ökölvívó szakosztályban lenne esélye

Tököli Attila, Szatmári Lóránd és Takács Ákos leigazolása is nehéz ügy a zöld-fehérek elnöke szerint, mert hiába van valaki ingyen, attól még fizetést kell adni neki.

Kubatov Gábor szerint az ankéton minden kiderül

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke Facebook-oldalán válaszolt a zöld-fehér szurkolók kérdéseire. Egy drukker Tököli Attila, Szatmári Lóránd és Takács Ákos leigazolását javasolta, amire a klub első embere így felelt:

„Köszönöm a jókívánságokat és a tanácsot. A helyzet az, hogy hiába van valaki ingyen, attól még fizetést kell adni neki(k)...szóval nehéz ügy.”

Andrezinhóval és Abdival kapcsolatban Kubatov kifejtette: az új edzőnél sem lesznek a keret tagjai, mindenképpen távozniuk kell.

„Liban kapott már egy csomó esélyt…és nem összeszólalkozott, nem összeverekedett, hanem megütötte az egyik csapattársát! Ez a Fradiban nem megy!  Nehezen tudom elképzelni...bár ha indítanánk egy ökölvívó szakosztályt...ott talán az Abdi....?!"

A klubelnököt az esetleges szponzorok érkezéséről is faggatták, valamint a játékosok elmaradt béréről is tájékoztatást adott.

„Szponzorokat ígértem? Hol és mikor? Egy hónap elmaradásunk van egy-két játékosnál, de azt is lassan lerendezzük!”

Kubatov Gábor ezentúl mindenkit arra biztatott, hogy legyen ott a csütörtök esti ankéton, ahol mindenki választ kaphat a kérdésére.