NB I

A Videotonban még a keretbe is nehéz lenne bekerülni - Gyurcsó

A jelenleg kölcsönben a KTE-ben játszó támadó szerint jelenleg az új igazolások kapnak főszerepet Fehérváron, ezért nem lenne sok esélye csapatba kerülni.

Gyurcsó Ádám a szezon felfedezettje lehet - Fotó: kesport.huGyurcsó Ádám 5 meccsen 3 gólt jegyez eddig, legutóbb a Pécs ellen tudott duplázni, meghívót kapott az U21-es válogatottba is. A KTE csatára a kesport.hu-nak nyilatkozott az elmúlt időszakról.

"Már a Kaposvár meccs előtt is jól éreztem magam az öltözőben a srácok között, illetve a pályán is ha lehetőséget kaptam. Amikor aztán több időhöz jutottam próbáltam élni is vele, szerencsére ez az utóbbi időben úgy gondolom sikerült is. A Kaposvár ellen nem volt nehéz dolgom, csak a kapussal álltam szemben, jól sikerült a labdaátvétel, onnantól pedig csak a hosszúba kellett lőnöm. A Pécs elleni első gólom szerintem is nagyon szép volt, nem is tudom mikor lőttem ilyen nagy gólt utoljára tétmeccsen. A másodiknál szerencsém is volt, mert úgy éreztem kicsit fognak, és csak belespiccelni tudtam a labdába, hátha gól lesz belőle. Magáról a mérkőzésről azt gondolom rászolgáltunk volna a három pontra, mert a két bekapott gól ellenére, ami egyáltalán nem volt benne a játék képében, egész meccsen jobbak voltunk. Az mindenképpen döntő tényező, hogy még az első félidőben szépíteni tudtunk" - fogalmazott a kecskeméti támadó.

Gyurcsó elmondta, jelenleg esélye sem lenne bekerülni a Videoton csapatába, így ideális hely számára Kecskemét.

"Most a Videotonba saját nevelésű fiatal játékosként nagyon nehéz beférni, nemhogy a kezdőbe, még a keretbe is. Jelenleg az új igazolások kapnak főszerepet, inkább őket játszatják. Jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy játsszak. Legszívesebben olyan helyen lennék, ahol állandó játéklehetőséget kapok. Azzal még nem szeretnék foglalkozni, mi lesz jövő nyáron, hogy visszamegyek-e a Vidihez, vagy valami mást hoz a jövő. Erről korai még beszélni, ezzel csak a szezon végeztével szeretnék foglalkozni."

A 20 éves támadó beszélt csatártársa, Tököli Attila esetleges távozásáról is.

"Mindenki játszana Töki mellett, mert nem keveset letett az asztalra, elismerik a játékát. Nem fiatal már, de a Diósgyőr ellen is bizonyította, hogy egy helyzet is elég neki a gólhoz. Én nagyon jól éreztem vele magam a pályán és edzéseken is. Amikor idekerültem és nem volt albérletem, akkor nála laktam egy hétig, nagyszerű embert ismertem meg személyében. Nagyon sajnálni fogom ha elmegy, de az élet nem áll meg. Vagy vele, vagy nélküle, de ugyanígy folytatni kell a munkát" - tette hozzá a tehetsége futballista.