Motorsport

2007 nagy bajnokai újra egy pályán

Címkék:

Úgy tűnik, a magyar motorsport legjobbjai ismét példamutató összefogásukról adnak tanúbizonyságot. Az augusztus 20-i, Hungaroringen rendezendő Honda-Talmácsi Napon ismét egy pályán fog száguldani 2007 két bajnoka: a 125-sök között világbajnoki címet nyert Talmácsi Gábor és ugyanebben a kategóriában Európa-bajnoki címet szerző Győrfi Alen.

Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője, Győrfi Alen örömmel fogadta el Talmácsi Gábor meghívását a Hungaroringen tartandó Honda-Talmácsi Napra

A magyar motorsport újabb nagy napjára kerül sor augusztus 20-án a Hungaroringen, ahol délelőtt 10 és délután 15 óra között kerül megrendezésre a Honda-Talmácsi Nap. A gyorsasági motorsport egyetlen magyar világbajnoka, Talmácsi Gábor olyan motorosokat hívott el a rendezvényre, mint a legutóbb Brno-ban futamot nyert Andrea Iannonét (Moto 2), a 125-sök között második Johann Zarcot, vagy a Superbike világbajnokság betétfutamán induló ifjabb Tóth Imrét és Németh Balázst (Supersport 600), vagy a cseh ringen pontszerzőként záró Kispataki Viktort (Superbike). Ez a veretes névsor most kiegészült Győrfi Alennel, aki ebben az évben a Superstock 1000-es bajnokságban versenyez.

"Nagyon örülök és megtisztelőnek tartom, hogy Gábor gondolt rám, hisz annak idején, 2007-ben történelmet írtunk a 125-ös kategóriában: ő világbajnok lett, míg én az Európa-bajnoki címet szereztem meg. Annyi év után jó lesz megint egy pályán motoroznunk, még akkor is, ha ezt csak egy bemutató keretein belül tehetjük meg. Ráadásul a sportág szinte teljes hazai élmezőnye jelen lesz, és erre az összefogásra régen volt példa. Remélem, a motorsportot kedvelők közül minél többen látogatnak ki a Hungaroringre szombaton" – jelentette ki az Adrenalin H-Moto Team 21 éves pilótája, aki a rendezvényre versenymotorjával, egy ezres Hondával érkezik.