AC Milan

Ibrahimovic reméli, hogy nem kap ajánlatot Oroszországból

A svéd támadó szerint az AC Milannak idén nem kell tartania semelyik riválisától, de néhány új játékosra még szükségük lenne.

Ibrahimovic maradna a Milanban - Fotó: AFP

Zlatan Ibrahimovic elmondása szerint remekül érzi magát a Milanban, ahonnan csak akkor távozna, ha kirúgnak.

„Nagyon jól érzem magam. Tavaly Robinho és én is az utolsó pillanatban érkeztünk a Milanhoz, most viszont végig a csapattal készültünk. Allegrivel jó viszonyban vagyok, habár néha kiborít engem. Azt hiszem még néhány játékosra szükségünk van, a piac még nyitva, így bármi megtörténhet. Bármi is történjen, a Milannak senkitől nem kell tartania idén.” - jelentette ki magabiztosan a 30 éves futballista.

A svéd támadó véleményt formált csapattársa Antonio Cassano és az Inter támadója Samuel Eto’o esetleges eligazolásáról is.

Cassano remek játékos, nagyon remélem, hogy velünk marad. Eto’o Anzsi Mahacskalához igazolásáról az a vélemányem, hogy az Inter számára óriási veszteség lenne, ha elhagyná őket a kameruni. Hogy én Oroszországba igazolnék-e? Nem, jól érzem magam itt, amíg ki nem rúgnak. Természetesen nehéz véleményt formálni arról, mit kellene csinálnia egy játékosnak, amikor ennyi pénz van a háttérben. Reméljük, hogy én nem kapok ajánlatot Oroszországból, így nem kell hasonló kérdéssel szembesülnöm.” – tette hozzá Ibrahimovic.