NB I

Prukner szerint nincs lehetőség arra, hogy topcsapat legyen a Ferencváros

Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában beszélt kapusáról, Marko Ranilovicról, valamint Andrezinho és Abdi elküldéséről is.

Prukner szerint a körülmények nem megfelelőek

„Ranilovic még csak 23 éves, de jó kapus lesz, talán az egészséges vagányság hiányzik belőle, ám akkor ezt még nem tudhattuk, amikor leigazoltuk. Korábban eldöntöttük, hogy ő lesz a kezdőkapus, és két 19 éves fiatal lesz mögötte, de egyikük ezt nem vállalta, ezért igazoltuk le Végh Zoltánt" - jelentette ki a szakmai igazgató.

„Nem szeretnék az Abdi-üggyel foglalkozni, egy pofon nem való az öltözőben. Különösen úgy nem való, hogy nem provokálták. Az valótlan hír, hogy őt provokálta egy másik játékos. Volt olyan játékosunk, aki a kiesés után a saját érdekét a csapat elé helyezte, ő az említett két labdarúgó között van" - mondta a szakember.

Prukner László azt is kijelentette, hogy a Ferencváros jelenleg nem rendelkezik olyan lehetőségekkel, hogy topcsapat váljon belőle.

"Itt eredménykényszer van a Fradi nem áll abban a helyzetben, hogy folyamatosan topon lévő csapat legyen, csak az építkezésre van lehetőségünk."