Ferencváros

Az egységgel fogjuk pótolni Abdit és Andrezinhót - Kubatov

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke Facebook-oldalán válaszolt a szurkolók kérdéseire. A politikus elmondta többek között, hogy Abdi és Andrezinho csak pénzért igazolhat el a csapattól, az egyesület átvilágítása pedig befejeződött.

Kubatov az egységben bízik

Egy szurkoló arra várt választ, hogy Andrezinho és Abdi távozása után, mely fiatalok kaphatnak lehetőséget az első csapatnál.

„Az egységgel fogjuk pótolni őket! Vass Máté, Fülöp Noel, Sváb Dani, Jova Levente…mind a Lipcsei Peti csapatából jöttek fel! A lehetőséget pedig ki kell érdemelni!”

A két renitens játékosról a következőket mondta a klubelnök:

„Ön mit gondol, meddig kell elviselnünk, hogy megalázzák a csapatunkat. Meddig kell elnéznünk, hogy nekik mindent lehet? hol lesz a vége? Tényleg azt gondolja, hogy nem büntettük meg őket, tényleg azt gondolja, hogy nem kértük meg őket, hogy nem próbáltunk meg mindent, hogy jó útra térítsük őket??? Gondolja, hogy jókedvünkben függesztettük fel őket?Azért kell meghatározó játékosokat kirúgni, mert ez a Ferencváros! Itt mindent meg kell tenni a győzelemért, a csapatért! Nincs buli, nincs szórakozás (se a csapattársakkal, se a közönséggel, se a vezetőkkel)! Ön nem ezt várja el?
Ibra ment a Barcelonából, előtte az Interből…,Ronaldinho a Barcából, majd a Milánból…. S kinek volt igaza? Andrezinhot és Abdit is pénzt szeretnénk látni, tehát nem ingyen fognak távozni"

Egy zöld-fehér szurkoló azt vetette fel, hogy a hírek szerint a Kaposvárról érkező Oláh Lóránt provokálta a légióst.

„Honnan vesz ilyen ostobaságot, hogy az Oláh is benne volt? Halló! Ébresztő! Ha benne lett volna, gondolja, hogy nem hajítjuk ki, mint a gerejt?Akik az öltözőben látták a történteket, nem úgy emlékeznek, mint Abdi! Oláh nem ütött. Ennyi! Abdi biztos rosszul emlékszik ;-/ Az Oláh Lóri egy játékos mindössze a keret tagjai közül. nincsenek kivételek/kivételezettek. Se Oláh, se senki más!”

A sokak által várt átvilágítás befejeződött, azonban az eredményét nem árulta el Kubatov Gábor.

"Amikor az átvilágításhoz nekifogtunk, akkor én elsősorban társakat kerestem, egy új kezdethez! Azért őket hívjuk meg elsőként, mert meg szeretnénk őket tisztelni ezzel...sőt az ő véleményüket is kikérem néhány dologban. Természetesen utána az eredmény mindenki számára nyilvános lesz. Tudja, nincs titok többé!"