Karrier

Carlos Tévez nem kell senkinek - Mancini

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini pénteken tartott sajtótájékoztatóján beszélt a klub még folyamatban lévő átigazolási ügyeiről. Elmondta, hogy szeretne még új játékost igazolni, és vannak olyanok, akik elvágynak a csapattól. Például Carlos Tévez, akinek azonban nincs egyetlen kérője sem.

Carlos Tévez a Manchester City edzésén 2011-ben

A Manchester City olasz mestere elsőként arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy még nem úgy néz ki a keret, ahogy azt eredetileg elképzelte.

"Hétfőn kezdődik számunkra a bajnokság a Swansea elleni mérkőzéssel, de még nincs teljesen kész a csapatunk. Remélem, hogy nagyon gyorsan tudunk ezen javítani, mert szükségünk van még új játékosokra. Jó lenne a következő napokban, legkésőbb a jövő héten leigazolni, akiket kinéztünk, mert az első mérkőzések nagyon fontosak a bajnokságban, és a piac zárásáig három találkozót is le kell játszanunk" - nyilatkozta Mancini.

A folytatásban kitért azokra, akik távoznának a csapattól, köztük Carlos Tévezre is, akit a Corinthians szeretett volna elvinni, de végül az üzlet nem köttetett meg, mert Brazíliában lejárt a külföldi játékosokra vonatkozó átigazolási határidő.

"Nem tudom, hogy Carlos akar-e maradni, de nem lesz egyszerű elmennie, mert jelen pillanatban egyetlen klub sincs, amelyik el akarná vinni" - mondta a menedzser.