Bulvár

Szerinted valódi a baseballos videó? - Szavazz!

Megy a találgatás, vajon igazi-e, vagy sem a baseballozó srác nemrég az internetre felkerült mutatványa. Az Easton ütőgyártó cég mindenesetre örülhet a felhajtásnak.

Pillanatkép az Easton(?) videójából

Az alábbi videó került fel nemrég az egyik népszerű videómegosztó portálra, mely alaposan megosztja közönségét atekintetben, vajon valódi, vagy „csupán” egy zseniálisan kivitelezett trükkfelvétel. Előbbi esetben az ütéseket végző srác igazi, istenadta tehetség, hiszen legfeljebb 1-2 teljes körnél többet még a legnagyobb profik is csak alig tudnának produkálni.

A tények mindenesetre egy rendkívül ügyesen kivitelezett „átverést” látszanak inkább alátámasztani, mely jó eséllyel a videóban használt ütő népszerű gyártójához, az Easton-hoz köthető. Erre utal a látványosan a kamera felé fordított márkajelzés, a feltöltő felhasználóneve („eastondreamcrazy”) és a valóban valószínűtlen, ámde kifejezetten realisztikusnak ható tartalom is.

Akárhogy is, a (gerilla-)kampány rendkívül sikeres, hiszen alig három nap alatt több mint 700 ezren látták már a videót, és a találgatás, valamint a „misztikum” önmagában megérheti a befektetett pénzt és energiát.