Internazionale

Ha Eto'o az Anzsihoz megy, Lavezzi jöhet

Ha Samuel Eto'o elhagyja az Internazionale együttesét a Dzsudzsák Balázst is a soraiban tudó Anzsi Mahacskala kedvéért, abban az esetben az olaszok a Napoli argentin támadóját, Ezequiel Lavezzit vásárolnák meg a helyére.

Lavezzi pótolná Eto'o-t?
A milánói fekete-kékek 30 éves csatáráért az újgazdag dagesztáni alakulat, a magyar válogatott Dzsudzsákot is a soraiban tudó Anzsi Mahacskala 35 millió eurót kínált, ami figyelembe véve a támadó életkorát, igen "hízelgő" ajánlat az Inter számára.

Ráadásul sajtóhírek szerint a kameruni évi 20 millió eurót (!) keresne az Anzsinál - ez heti 338 ezer fontot jelent -, amely abszolút rekord lenne a profi futball világában, vagyis vélhetően a játékosnak is "érdekes" lehet az ajánlat. Csak összehasonlításképpen: Wesley Sneijdernek a hírek szerint a United 220 ezer fontos heti apanázst ajánlott, tavaly pedig Wayne Rooney harcolt ki magának 250 ezres heti jutattást. Fontban.

Mivel Szulejman Kerimov és az Anzsi ajánlata jószerivel visszautasíthatatlan, az Internél már az Eto'o utáni "űr" betöltésén fáradoznak.

Marco Branca, az Internazionale technikai igazgatója a goal.com értesülései szerint már fel is vette a kapcsolatot Aurelio De Laurentiisszel, a Napoli elnökével, Ezequiel Lavezzi szerződtetésével kapcsolatban.

A milánóiak 31 millió eurót adnának az apró termetű argentinért, de a pénz mellett/helyett Goran Pandevet, MacDonald Marigát és Davide Santont is hajlandóak "bevenni" a transzferbe.

Korábban szó volt róla, hogy egy másik argentint, bizonyos Carlos Tévezt csábítanának Milánóba, de a City csatára jóval magasabb fizetési igényekkel rendelkezik, mint honfitársa. Morratiék úgy számolnak, hogy évi 1,4 millió eurós fizetéssel megelégedne Lavezzi, Tévez ennek a többszörösét keresi jelenleg a Citynél. Hogy Samuel Eto'óról már ne is beszéljünk...