Olasz foci

A Milan és az Inter a favorit - Antonio Conte

A Juventus idén nyáron kinevezett vezetőedzője szerint a 2011/2012-es olasz bajnoki pontvadászat legnagyobb esélyese az AC Milan és az Internazionale.

Conte kijelentésével nem biztos, hogy elégedettek lesznek a Juventus szurkolói
Antonio Conte véleménye szerint az előttük álló szezonban is a két milánói csapat fog megküzdeni a scudettóért. A tréner meglátását a vasárnapi, Pekingben megrendezett olasz Szuperkupa-fináléban látottak alapozták meg.

"A Milan és az Inter a scudetto legnagyobb favoritjai, ezt a pekingi összecsapáson egyértelműen láthattuk - nyilatkozta a Corriere dello Sportnak a szakember. "E két csapat mögött ott a Napoli, amely másfél éve ugyanazzal az edzővel dolgozik és persze a Lazio, amely remekül teljesített a nyári átigazolási piacon" - vélte Conte.

A Juventus a legutóbbi bajnokságban a hetedik helyen végzett, amely hatalmas csalódást jelentett a klub számára. A sikeresebb szereplés érdekében nyáron a menedzsment átalakította a zebramezesek játékoskeretét, többek között sikerült megszerezniük a Bayer Leverkusentől Arturo Vidalt valamint a Romától Mirko Vucsinicset.  A torinóiak augusztus 28-án az Udinese otthonában kezdik meg az 2011/2012-es évadot.