Átigazolás

Ügynöke szerint Eto'o már majdnem megegyezett az Anzsival

Samuel Eto'o egyik ügynöke, Claudio Vigorelli szerint ügyfele egyre közelebb van az Anzsi Mahacskalához, már "majdnem mindenben megegyeztek" az átigazolásról.

ügynöke szerint már majdnem megegyezett az anzsi eto'óval

Korábban beszámoltunk róla, hogy az Internazionale 30 éves támadója Dzsudzsák Balázs csapattársa lehet. A kameruni válogatottért 35 millió eurót fizetne az Anzsi az olaszoknak, míg a játékos jussa évi 20 millió lenne...

Vigorelli a La Gazzetta dello Sportnak is megerősítette, hogy már majdnem tető alá hozták a klubváltást. "Már majdnem mindenben megállapodtunk az Anzsival. Remélem, hogy a kluboknak is sikerül egyetértésre jutniuk.."

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, mégis jó esély van rá, hogy a világklasszis támadó Dzsudzsák Balázs csapattársa legyen, ugyanis megszólalt az ügyben Moratti is. "Nem mondom, hogy nem korrekt az ajánlatuk, de nem nekem kell ezt bővebben értékelni. Az Anzsi ésszerű, izgalmas ajánlatot tett. Most rajtunk és Eto'ón a sor, hogy döntsünk."

A lap szerint az oroszok delegációját Predrag Mijatovics vezeti, milánói részről Marco Branca sportigazgató, Massimo Moratti klubelnök és maga az érintett ültek tárgyalóasztalhoz.