Debrecen

Nikolicnak pozitív benyomásai vannak a magyar fociról

A Debrecen bosnyák légiósa, Stevo Nikolic a vasárnapi, Kecskemét elleni bajnokin debütált tétmérkőzésen. A nyáron érkezett támadó a DVSC hivatalos honlapjának elmondta, hogy jól érezte magát a pályán, és az NB I-ről is pozitív benyomásai vannak.

"Nagyon jól éreztem magam a pályán, boldog vagyok, hogy tétmérkőzésen is bemutatkozhattam a Loki színeiben. Különösen feldobott, hogy mindezt győztes mérkőzésen tehettem meg - mondta a dvsc.hu-nak Nikolic. - Nagyon fontos meccset nyertünk meg, és a csapat egységét mutatja, hogy tíz emberrel is sikeresek voltunk. Nagy volt a küzdelem, és teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Remélem, hogy folytatjuk a jó sorozatunkat, és a Videoton elleni meccs után is mi örülhetünk. Bízom benne, ismét szerepet kapok majd."

A támadó a magyar futballról is szót ejtett. "Meg kell mondanom, hogy nagyon pozitívak a benyomásaim. Jó mérkőzések vannak, több kiemelkedő futballista is található a magyar bajnokságban, gyorsak a játékosok. Egyik csapat ellen sem mehetünk biztosra, bárkitől ki lehet kapni, és bárkit le is győzhetünk, de ehhez mindig száz százalékon kell pörögni. Tudom, hogy a Videotont tartják a nagy esélyesnek, és vasárnap éppen ellene játszunk hazai pályán. Nagyon jó formában vagyunk, nem akármilyen sorozat van mögöttünk. Szerintem képesek vagyunk rá, hogy ezt a szériát folytassuk, és hét végén ismét ünnepeljünk."