Magyar válogatott

Lázár Pál és Pintér Ádám kedden is külön edzett

megosztom

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedden délután megtartotta az Izland elleni felkészülési mérkőzés előtti utolsó edzését. A magyar keret két sérültje, Pintér Ádám és Lázár Pál továbbra is külön gyakorolt a többiektől, az orvosi stáb szerdán délelőtt dönt arról, hogy pályára léphetnek-e a találkozón. Nemzeti csapatunk szerdán este a Puskás Ferenc Stadionban csap össze az izlandiakkal.

Lázár és Pintér továbbra is külön edzett

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint válogatottunk keddi programjában a délelőtti pihenést követően elméleti felkészítés szerepelt, majd délután labdás gyakorlatokkal színesített edzésen vettek részt a játékosok. A keret két sérültje, Pintér Ádám és Lázár Pál továbbra is külön gyakorolt a többiektől, az orvosi stáb holnap dönt arról, hogy pályára léphetnek-e a találkozón.

Az izlandiak késő délután könnyed átmozgató edzést tartottak a Puskás-stadionban: egy hosszabb bemelegítés után jó félórás, pörgős egymás elleni játékkal zárult a gyakorlásuk.

A Magyarország-Izland felkészülési mérkőzés szerdán 19.45-től kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban, a találkozóra a mérkőzés napján 18 óráig kaphatóak jegyek az IBUSZ irodáiban.

A találkozót a német Wolfgang Stark vezeti, munkáját honfitársai, Mike Pickel és Guido Kleve segítik, míg a negyedik játékvezető Farkas Balázs lesz.

megosztom