Átigazolás

Juhász Roland nem lesz a Rangers játékosa

Juhász Roland sajtóhírek szerint lecsúszott arról, hogy a skót Rangers csapatához igazoljon, menedzsere szerint ugyanis az Anderlecht inkorrektül járt el a skótokkal való tárgyalássorozat során.

Napok óta foglalkoztatja a hazai futballbarátokat, hogy a magyar válogatott alapembere, Juhász Roland hat év után végre tud-e klubot és csapatot váltani. A 27 éves középhátvédet a skót bajnok Rangers szerette volna megszerezni, de a nso.hu információi szerint az üzlet kudarcba fulladt.

Vladan Filipovics, Juhász menedzsere a portálnak úgy nyilatkozott: a belga klub elöljárói gusztustalanul jártak el a tárgyalások során. Az Anderlecht vezetői 4 millió euró körüli összeget szerettek volna kapni a magyar játékosért, a skótok azonban "csak" 3,5 millió eurót kínáltak, és mivel a Rangerst sürgette az idő az Európa Liga nevezések miatt - az üzlet elmaradt. "Ha ma nem jön össze az üzlet, akkor már nem is fog, mivel a skótokat szorítja az idő, ugyanis lejár az Európa Ligára való nevezés határideje" - mondta még délután a válogatott telki edzőközpontjában az MTI munkatársának Juhász.

A játékos ügynöke azért haragszik a brüsszeli csapat vezetőire, mert mikor tavaly szerződést hosszabbítottak Juhásszal, megegyeztek egy bizonyos összegben, amiért elengedik a védőt, és noha most a glasgow-iak "megütötték" ezt a szintet, Herman van Holsbeeck sportigazgató nem tartotta a szavát.