NFL

Ha nem lesz NBA szezon, az NFL-ben folytatná Robinson

  • VNA

Elsőre furán hangzik az ötlet, de Nate Robinsont ismerve nem lenne meglepetés, ha az NBA lockout idején komolyan megpróbálna az NFL-ben karriert csinálni.

Az egyik észak-amerikai profi bajnokság (NFL) már túl van a tulajdonosok és a játékosok közötti tárgyalásokon és az új kollektív szerződés aláírásán, egy másikban (NBA) ugyanakkor egyelőre még meglehetősen távol állnak ettől a felek. Amíg a hírügynökségek napi rendszerességgel szórják az NBA-s sztárokat csábító híreket (Kobe Bryantet a török Besiktast, Dirk Nowitzkit pedig a legfrissebb hírek szerint egy kínai klub vinné), addig akad olyan is, aki szíve szerint maradna az Egyesült Államokban akkor is, ha végül elmarad a 2011/12-es NBA szezon.

Az Oklahoma City Thunderben szereplő, mindössze 175 centiméter magas Nate Robinsonról van szó, aki szeretné a tárgyalások miatt egyelőre húzódni látszó szezonkezdésig is hasznosítani magát. Robinson a múlt héten már érdeklődött is a Seattle Seahawks NFL-ben szereplő csapatának edzőjénél, Pete Carroll-nál a lehetőségekről. A „SLAM-magazin”-nak is hasonló szándékairól nyilatkozó Robinson ugyan már volt a Seahawks edzésén, de arról egyelőre még nem szólt a fáma hogy ténylegesen pályára lépett volna...