NB I

Vébernek hiányérzete van, Sisa szerint jobb volt a Pápa

A Lombard-Pápa hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Kaposvár együttesét. Véber György szerint együttese jó úton halad, míg Sisa Tibor szerint döntetetlennel is végződhetett volna a találkozó.

A Lombard-Pápa Lovrecsics találatával 1-0-ra legyőzte a bajnokverő Kaposvár alakulatát. A két szakvezető a találkozó után máshogy látta a találkozót: a Véber György többgólos sikert is belelátot a mérkőzésbe, míg kollégája, Sisa Tibor egy döntetlent sem tartott volna elképzelhetetlennek.

"Ez a mérkőzés minden igényt kielégített. Egyedül az a hiányérzetem lehet, hogy magabiztosabban is győzhettünk volna. A második félidő hetvenedik percétől kezdve éles küzdelem alakult ki, de megúsztuk kapott gólt nélkül- mondta Véber. A helyzetkihasználásban még fejlődni kell. Ebben a szezonban jól alakulnak az ehhez hasonló találkozók. Gratulálok mindkét csapatnak, nagyon jó mérkőzés volt."- vélte a találkozó után a Lombard trénere.

"Jó találkozó volt, de sajnos a vereség az sosem jó. De ha így kap ki egy csapat, akkor azt el kell fogadni. Jól játszott a Lombard, iksz is lehetett volna. Így viszont el kell fogadni, hogy ők voltak a jobbak, gratulálok nekik."- nyilatkozta sportszerűen a kaposvári mester, Sisa Tibor.