NB I

Kézben tartottuk a mérkőzést, rászolgáltunk a három pontra - Csertői

A szezonban harmadik alkalommal aratott 1-0-ás győzelmet a Győri ETO, amely négy fordulót követően továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll a bajnokságban. Csertő Aurél csapata szombaton a Siófok otthonából hozta el a három pontot, a tréner szerint nem érdemtelenül.

A Győr a Honvéd, az Újpest, a Haladás után a Siófok csapatát is legyőzte, Csertői Aurél együttese négy fordulót követően jelenleg vezeti az OTP Bank Ligát. A Rába-partiak szakvezetője szerint rászolgáltak a győzelemre, mert a Siófok csapata nem jutott el igazán komoly gólhelyzetig sem, míg ők Alekszidze találata után is veszélyesek maradtak. 

"Akár több góllal is nyerhettünk volna, hiszen végig kézben tartottuk a mérkőzést. Az Újpest ellen egy jó Siófokot láttunk, erre is készültünk. Masszív játékot mutattak, elégedett vagyok azzal, hogy csak pontrúgásokkal tudtak veszélyt teremteni. Nekünk a gól után is voltak helyzeteink, a második félidőben két meccslabdát is rontottunk, rászolgáltunk a három pontra."- nyilatkozta a találkozó után Csertői Aurél.