Magyar válogatott

Már kaphatóak a jegyek a svédek elleni Eb-selejtezőre

  • MTI

Pénteken megkezdődött a jegyárusítás a szeptember 2-án sorra kerülő Magyarország-Svédország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.

A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint hat árkategóriát határoztak meg a meccsre, melyre a legolcsóbb belépőkért 3000, a legdrágábbakért pedig 25 ezer forintot kell fizetni. Egy ember maximum négy jegyet vásárolhat.

Ismét lesz majd gyerekszektor az arénában, melybe minimum 10, maximum 40 fős csoportokat várnak. Az iskolák, futballakadémiák, egyesületek péntektől küldhetik el igénylésüket az esemenyszervezes@mlsz.hu címre, a szövetség pedig a beérkezési sorrend alapján osztja ki a jegyeket a készlet erejéig.

A gyerekek mellett a családok számára is fenntartanak egy szektort, ahova az apuka 9000, a gyerekek fejenként 3000 forintért, az anyuka pedig ingyen mehet majd be a meccsre. Ezt a konstrukciót maximum három gyermekkel vehetik igénybe a családok, s az anyukáknak a belépésnél rendelkezniük kell az ingyenes belépővel.

A VIP-terasz mellett lesz majd a buisness szektor is, amelyet a vállalatoknak tartanak fent. Itt a vendégeket meleg étel és ital várja majd. A jegyek ide 40 ezer forintba kerülnek, de tíz feletti vásárlás esetén 35 ezer forintra csökken az ár.

A találkozó szeptember 2-án 19:45 órakor kezdődik, a belépőket az IBUSZ irodáiban, illetve a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni.