Karrier

Iaquinta maradna a Juventusban

Vincenzo Iaquinta édesapja és egyben ügynöke világosan kijelentette, hogy fia maradni kíván a Juventusban, és továbbra is elszántan küzd, hogy Antonio Conte csapatában játszhasson.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy az olasz válogatott támadóra nem tartanak igényt a torinói klubnál, de Iaquinta édesapja úgy nyilatkozott: őket senki nem értesítette a klub ezen szándékáról.

"Vincenzo itt marad Torinóban, még két évig érvényes szerződése van a csapattal. Nekünk senki nem mondta, hogy a Juventus el akarná őt adni. A fiam továbbra is a Juventus csapatát szeretné segíteni"- nyilatkozta Guiseppe Iaquinta a calciomercato.it oldalnak.

A 31 éves csatár a szezon nagy részében sérüléssel bajlódott, de édesapja beszámolója szerint jól halad a felépülése.  Iaquinta 2007-ben az Udinesétől érkezett az Öreg Hölgy együtteséhez, ahol azóta több, mint 100 találkozón lépett pályára, a szurkolók a fontos gólok miatt hamar a szívükbe zárták.

Mindamellett a "zebramezeseknél" komoly konkurenciával kell majd szembenéznie, hiszen Fabio Quagliarella, Mirko Vucsinincs és Alessandro Del Piero is a támadóposztok várományosai.