NB I

Goran Vujovics ügyében megegyezett a Haladás a Videotonnal

A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján adta hírül, hogy mindenben megegyzett Goran Vujoviccsal klubváltásáról, a montenegrói támadó egy évre a zöld-fehérekhez igazolhat. A Haladásnak már csak a játékos klubjával, a Videotonnal kell egyezségre jutnia.

Az egyszeres montenegrói válogatott focistát decemberig köti szerződés a Fehérváriakhoz.

"Goran Vujovics az elsõ számú jelöltünk az erõsítésre. A támadóval már hetek óta tárgyalunk, vele, és a menedzserével meg is egyeztünk. Vagyis megállapodtunk azokban a pénzügyi keretekben, amiért a labdarúgó hajlandó a 2011-2012-es szezonra zöld-fehérbe öltözni. Most már csak a Videoton vezetõségén múlik, hogy elengedi-e a labdarúgót. Bízom abban, hogy napokon belül kedvezõ választ kapunk. Vujovicsot edzõnk, Aczél Zoltán kifejezett kérésére szeretnénk a Rohonci útra hozni. Képzett, rögtön bevethetõ játékosról van szó, aki tényleg komoly erõsítést jelentene" - mondta Marton Zsolt, Szombathely alpolgármestere a haladas.hu-nak.

Vujovics a szerb élvonalban az FK Banat Zrenjant erõsítette (két szezon, 35 bajnoki, 8 gól). A 2008-2009-es idényben már Videoton mezben 24 meccsen 10 gólig jutott. A következõ szezonban sérülések miatt hét meccsen játszott, gólt nem lõtt. Tavaly 16 NB I-es mérkõzését - a tavaszt kölcsönben Kecskeméten töltötte - 4 góllal zárta.