Átigazolás

Fabregas a BL miatt aggódik, a csapatfotózást elhalasztották

megosztom

Két hét múlva már a rájátszás következik a Bajnokok Ligájában, amiben az Arsenal is érdekelt. A play off első mérkőzésesit augusztus 16-17-én rendezik, addig pedig a BL-ben érdekelt kluboknak érdemes lezárni átigazolási ügyeiket. Ez a határidő szorítja Cesc Fabregast is, aki az első számú európai kupasorozatban már a Barcelona mezében lépne pályára.

Fabregas és Wenger között tökéletes volt az összehang az edzésenPénteken 11 órától sorsolják ki a Bajnokok Ligája rájátszásának párosításait, az Arsenal a Rubin Kazany, Udinese, Odense, FC Zürich, Twente ötösből kap ellenfelet. A legutóbbi szezonban minden sorozatban leszerepelt Ágyúsokon nagy a nyomás hat trófea nélküli esztendő után, így vélhetően már a BL-selejtezőben sem a B-csapattal állnak ki, elkerülendő a kínos meglepetést. Ez viszont Cesc Fabregas (és Sami Nasri) alatt vágja a fát, hiszen egy szezonon belül, adott sorozatban csak egy klubcsapat mezét viselheti egy futballista.

Fabregas és Nasri mindketten távoznának az Emiratesből, de sorsuk továbbra is bizonytalan. A francia középpályás maradása biztosabbnak tűnik, a korábban vele szóba hozott két manchesteri klub ezidáig nem lépett akcióba. Ami az Európa-és világbajnok spanyolt illeti, vételáráról még mindig vitatkoznak az Arsenal és a Barcelona képviselői.

Csütörtök délelőtt az Ágyúsok nyílt edzésén, tízezer szurkoló előtt Fabregas is részt vett a gyakorláson, ugyanakkor a több problémát is felvető csapatfotózást az időjárási viszontagságokra hivatkozva elhalasztották. A következő kérdés az, hogy a 24 éves középpályás rajta lesz-e holnap azon a repülőgépen, ami a szombati, Benfica elleni barátságos mérkőzésre szállítja az Ágyúsokat...

megosztom