NB II

Gálhidi másodszor is feljuttatná a Nyíregyházát

Címkék:

A Nyírségben népszerű szakember először is szeretne mindenkitől – a várostól, az önkormányzattól, a szurkolóktól – türelmet kérni, mert nem lesz könnyű dolguk az indulásnál.

Gálhidi György kisebb huzavona után lett a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. A BKV Előrétől távozó tréner elmondta, mi motiválja a Nyírségben.

 „Eddig a Szparinál egy edzőnek sem sikerült két alkalommal feljuttatni a csapatot az élvonalba. Engem most ez inspirál.Tudomásom szerint, még nem volt olyan edző a Szparinál, akinek kétszer is sikerült kivívnia a feljutást a csapattal az élvonalba. Ezt szeretném elérni. Ehhez a játékoskeretet még öt-hat focistával meg kell erősíteni. Természetesen a tulajdonossal is egyeztettünk ezekről a célokról - mondta Gálhidi György az MR1 rádiónak.

A szakember korábban is dolgozott már a Szparinál, ám az NB II-es bajnoki cím után is távoznia kellett a csapattól.

"Volt bennem tüske, hogy az aranyérem megszerzése után nem folytathattam a munkát, de ezeket a helyzeteket is fel kell tudni dolgozni. 2007. óta többször volt olyan, hogy jelezték: ismét folytathatnám a munkát Nyíregyházán, de konkrét tárgyalásig nem jutottunk. Most örülök annak, hogy újra itt dolgozhatok. Azt tapasztaltam, hogy bíznak bennem Nyíregyházán. Legelőször is szeretnék mindenkitől – a várostól, az önkormányzattól, a szurkolóktól – türelmet kérni, mert nem lesz könnyű dolgunk az indulásnál"- nyilatkozta a szakvezető.