Kapuskérdés

A szurkolók szerint Végh Zoli védjen a Fradiban

Mint arról nemrég beszámoltunk Végh Zoltán aláírt a Ferencvároshoz, de azonnali pályára lépésének komoly akadálya, hogy még csak a felkészülés elején tart.

Egyes vélemények szerint - mivel az elmúlt pár meccsen Ranilovic többször is bizonytalanul védett - szükség van egy újabb és tapasztalt hálóőr hadrendbe állítására a Fradi kapujában. Végh Zoltán azonban a nyári felkészülést nem végezte el, ezért nincs 100 százalékos állapotban. A hírek szerint kell is pár hét mire utoléri magát.

A Ferencváros honlapján megszavaztatták az olvasókat, hogy szerintük ki védjen a hétvégén. Ez alapján a szurkolók több mint 50 százaléka a korábbi magyar válogatott kapus mellett foglalt állást, miközben pusztán 27 százalékuk tette le a voksát a jelenlegi szlovén hálóőr mellett.

Közben a rutinos kapuvédő gőzerővel készül Kakas László kapusedzővel, hogy minél előbb bevethető állapotban legyen. Az edzésmunkáról már fotók is megjelentek:

Végh Zoltán és Kakas László - Fotó: FTC.hu

Végh Zoltán és Kakas László - Fotó: FTC.hu

Az Üllői129 szurkolói blogon a következőképpen vélekednek a csapat szimpatizánsai a kapuskérdésről:

A szurkolók többsége Végh Zoli mellett foglal állást:

absgreen: "A rutin meg az évek."

Archy: "Vég(h)re talán most már van 1 normális kapusunk!!!"

Laci: "Szerintem Végh leigazolása nagyon nagy ötlet volt! Magyarország legjobb 5 kapusa közé sorolom őt, nem véletlenül szerepelt a válogatottban. Remélem kiszorítja Ranilovicot, mert engem zavar, ha a szlovén áll a kapuban, nem érzem a csapatot biztonságban! Minden találkozón “benne van a gól”. Az utánpótlásban is biztos hasznos feladatokat fog elvégezni."

Anonymus: "Érintés nélkül szállnak a labdák keresztbe a kapu elött. Ez a srác (ti. Ranilovic - a szerk. megjegyzése) nem csak,hogy nem tud kifutni, de a védőket sem tudja irányitani.maximális a bizonytalanság az ötösünk környékén."

Természetesen akad azért, aki megvédi a szlovén hálóőrt:

Anonymus: "Rani akkora ziccereket véd, h csak na… a Barcelona is kap 1-1 gólt..csak közben rúg 3-at..."