MKB Veszprém

Teljes értékű munkát végezhet Hud Vedran, de szerződése még mindig nem végleges

Már csak egyetlen orvosi kontroll van hátra és aláírhatja szerződését az MKB Veszprém csapatával a 20 éves horvát irányító Hud Vedran.

Az mkbveszprem.eu tájékoztatása szerint kedden Budapesten Hangody László professzor újra megvizsgálta a játékos műtött térdét, és a jelek szerint mindent rendben talált.

"Négy hónapja folynak az utókezelések, márciusban volt a műtét. Teljes a mozgásterjedelme, stabil a térde, jó az izomzata. A gyógytornáról is azt hallottuk, hogy nagyon jól teljesített, ugyanezt hallottam az edzőjétől is. Az elmúlt egy hónapban már futhatott, részt vehetett az edzéseken. Mostantól pedig a fizikai kontaktus is mehet, fokozatosan visszatérhet a játékba."- nyilatkozta a veszprémiek honlapjának a doktor.

A horvát kézilabda legnagyobb ígéreteként számon tartott Vedran azonban még mindig nem az MKB Veszprém játékosa, a szerződés aláírására ugyanis a legutolsó, három hét múlva esedékes kontroll után kerülhet sor.

Az előzetes megállapodás értelmében a klubnak augusztus 31-ig van opciója arra, hogy amennyiben a játékos nem épül fel teljesen, visszalépjen a szerződésből.